Danlamp Danlamp Danlamp

Her kan du se nogle af vores referencer

Siden glødelampen blev opfundet i slutningen af 1800-tallet har den stået for størstedelen af vor kunstige belysning. Glødelampen skaber med sit smukke og varme lys en fantastisk stemning, som mange stadig efterspørges trods mange moderne lyskilder.

Her ses nogle af de flotte projekter hvor Danlamp leverer glødelamper til spændende design belysning.

 


 

Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater har siden 1748 haft til huse på Kongens Nytorv i København, først som kongens og siden som hele landets scene. Det er bemærkelsesværdigt ved at have alle fire kunstarter: Skuespil, Opera, Ballet og Orkester i samme hus.

 


 

Marine

Her er nogle af vores kunder til lanternepærer.

 


 

 

 

Glødepærens varme lys og de smukke lysekroner skaber en elegant ramme om vores kollektioner.

 


 

Trailerpark Festival er en spektakulær 3 dages musik og kunst festival som ligger i hjertet af København. Festivalen forsøger at finde og præsentere de bedste talenter fra en bred vifte af kreative subkulturer indenfor musik, kunst og design

 


 

 

Sikkerhed for skibsfarten i Nordatlanten

Hurtigruten tilbyder fantastiske rejseoplevelser i den barske natur langs Norges næsten 3000 kilometer lange kystlinje. Sejlturen, der går fra det sydlige Norge til de nordligste polarområder, er blevet kaldt verdens smukkeste. Men det hårde klima og det omskiftelige vejr stiller store krav til kvalitet og sikkerhed ombord - ikke mindst når det gælder lanternepærer.