Danlamp Danlamp Danlamp

Aesthetics

Glødetråd og pære rummer en verden af udtryksmuligheder for den kreative lysdesigner. Danlamp samarbejder med en række kunstnere og arkitekter om at skabe smukke og stilfulde udtryk af lysets varme og bløde glød.

I takt med at belysning skifter til energisparepærer skifter glødepæren status. Glødepæren vil blive hjemmets eksklusive stearinlys – et dekorativt og naturlig lys. Vi ser den stemningsskabende og romantiske brug af glødepæren i den aktuelle trend med brug af lysekroner til butiksbelysning.

Traffic

Der stilles en række særlige krav til trafikbelysning. Et trafiksignal skal fungere og kunne ses på afstand under alle vejrforhold. Det kræver høj lysintensitet, høj farvetemperatur og meget lang levetid.

Glødepæren er blevet brugt i trafiksignaler i mere end 80 år, da den lever op til alle disse krav. Derudover er glødelampen billig i indkøb og let at skifte. Endelig har glødepæren den egenskab, at den afgiver varme, og dermed forhindrer tilsnening og dug på signallamper. Det gør glødepæren til det sikre valg.

Marine

Danlamp er storleverandør af signallys til skibsfarten og leverer skibslanterner til alle skibstyper – både kommercielle skibe og lystbåde. 

Danlamps SM®-navigationslampe er kendetegnet ved sin unikke kvalitet, lysstyrke og holdbarhed. SM-varemærket er kendt og respekteret verden over. De robuste glødepærer, der findes bag skibslanternes grønne og røde glas har en form og præcision i lysstrålen, der gør dem ekstremt velegnet til de skiftende og ofte barske vejrforhold på havet og ved kysterne.