Danlamp Danlamp Danlamp

Dekorativ glødepære til stilfuld indretning

Glødepærer er utroligt populære i øjeblikket, fordi de smukt falder ind i tidens indretningstendens. Glødepæren er flot i de fleste lamper og lysekroner, men kan også være en lampe i sig selv – glødelampen. Den smukke glødetråd er både dekorativ og smuk, når den brænder i glasset, der kan udformes i forskellige forme, nuancer og med effekter. Pæren kan fås i flere størrelser. En stor gløde pære ses ofte som en glødelampe, hvor små pærer kan bruges mere alsidigt. De kan ligeledes bruges som glødelamper, hvor de er flotte når de hænger flere sammen i klaser.  Vi producerer glødepærer med 3 sokkel størrelser: E10, E14 og E27.

Mega Edisom er vores mest populære glødepære........klik på billedet og læs mere om den.

Mega Edison

En smuk glødepære med varmt lys


En gløde pære kaster tankerne tilbage i tiden, hvor Thomas Edison skabte den første gløde lampe. Den historiske stemning, giver rummet en hyggelig og magisk atmosfære. Lyset fra en glødepære er varmt, indbydende og hyggeligt. Danlamp er en dansk glødelampefabrik fra 1931. Det betyder, at vi er en af verdens mest erfarne og dygtige leverandører af glødepærer til dekorative og tekniske formål. Vi sætter en ære i at fremstille små og store glødepærer i højeste kvalitet. Vi forhandler også stofledninger med flotte metalfatninger i forskellige farver. Disse passer til en glødepære E27.

Hvis du er interesseret i en mere energivenlig LED glødepære, så kan du læse om vores LED pærer, der er designet til at give det samme smukke lys som glødepærerne.